tisdag 17 mars 2020

Driver du med mig.


Ultrasäsongen är inställd.
Ur många synvinklar ett måste förstås.
Jag hann med ett underbart lopp innan allting bröt ut.

Mer om det loppet i en så kallad Race report som kommer så småningom.

Jäkla tjat om det här "Corona" på facebook. Alla har sin åsikt och gör sig rolig eller O-rolig över detta.
Jag borde inte vattna med ännu en text. Men ja.. 🤧 Ursäkta!
Ja, Jag tänkte dra en text från en vardagshändelse nyligen.

Sitter på ett fik lite i skymundan. Ensam i ett hörn och sköter mitt eget.
Jag lyssnar på en samling högljudda halvmaffiafolk i 40-45 års åldern från blandade bakgrunder med den så kända gemensamma nämnaren att allt är statens fel.
När samtalet om narkotika och andra affärer tar en paus kommer samtalet in på dagsaktuella allmänhetsproblem. Då utvecklas åsikterna till att allt är staten och sakkunnig personals fel.
Så säger den ena att staten gör INGENTING och den andra tipsar om var man kan köpa & bunkra Toalett p a p p e r för det är en guldgruva!?

Den ena säger att det är flest döda i Sverige av hela Europa... 1000 stycken!
Nä 1000 smittade!
Det spekuleras och alla vet hur det ligger till. Ingen tar ansvar att ta ansvar och att ALLT måste stängas. 


Detta sker och händer samtidigt som den jävla tjuven sitter och hostar.
Hostar ofta, rassligt och ogenerat.
Det nu detta jag vill skriva om.
Ja han säger alltså med självsäkerhet och kunskap till dom andra att staten skall och måste stänga gränsen och skolor och styra upp samhället för att folk kommer ju att dö... 
Det säger jag inget om, Ja folk kan dö och det är fakta men själv tycker han att det är heeelt ok att sitta på kafé berätta hur staten skall göra samtidigt som han själv mycket väl kan vara SARS-CoV-2 kontaminerad med utvecklad Covid-19 och är alltså således... en av dom i enklare delarna av Kungsholmen största smittspridare.

Personligen är jag inte orolig förstås. Vi skall förmodligen nästan alla bli smittade så småningom men som sagt, sitt inte och spela expert OCH sen själv bidra med att eventuellt smitta delar av ett kafé som sedan smittar riskgrupper i FÖR rask takt för att sjukvården skall hinna med.
Nu har jag raljerat lite men 
jag har egentligen inget att bidra i en eventuell debatt om vad som skall göras eller framför kritik mot det ena eller andra organiserade samt sansande sättet att bäst hindra, lindra eller stoppa smittan utan lyder bara order från "högre ort" eller stannar hemma om jag blir sjuk. Så i denna text framför jag med uppsåt endast en studie av en vardagshändelse av ett par egoistiska hycklande mer eller mindre småsjuka individer med statsfientligt egoistiskt tjuvtänk.

Fula var dom också.

Återkommer om löpning senare.