lördag 24 mars 2018

Edit: 1-2. Barkley, Paris, annat och sjuk..intyg


Gary Robbins skall snart försöka vinn... Klara av loppet Barkley Maraton. 


(Lite dunkelt. Googla vettja, men 1 April kan loppet gå av stapeln) 

Edit: Barkley Maraton 2018 startar nu!
Dvs 14.33 idag 24/3 och håller på för den som eventuellt vinner i högst 60 timmar. (Det är inte varje år någon vinner.)

Gary har försökt 2 ggr tidigare men fallit på målsnöret (↩ bra jävla länk) kan man säga. I år skall det vara dags att klara hela kabraket.
Vad som både underlättar och försvårar loppet i år är att det är fullt med snö i terränglådan. Bra för att det är en varvbana med orienteringsinslag och dåligt för att det är snö. Snö är ju jättejobbigt att kuta i under ungefär 5x35km.

EDIT 2: BARKLEY MARATONS är över.
Ingen vann!
40 startade och Svenske Johan steene var bland dom tre sista kvar i loppet när han var tvungen att ge upp efter 2.5 varv av 5. Gary och en fransman klarade 3 men fick inte starta på 4:e då tiden för att få göra det gått ut.(36 timmar) 
Galet.

Jag då? 


Barkley får vänta lite.
Jag skall dock kuta Paris maraton om cirka 2 v. Min träning går segt-sakta framåt.
För sakta.
Jag är inte redo för ett maraton ännu...Nu heller. Med det sagt så skall det bli ofantligt trevligt och kul att kuta omkring och hänga i Paris ett par dagar med nära och kära.
Det var nämligen samma visa i Barcelona förra året. 


Maratonlopp utan rätt förutsättningar menar jag.Tråkigt då jag inte tycker om att springa maraton när jag inte är redo. Det är för kort att "försöka klara av" och alldeles för långt att "bara klara av" då man inte är klar.
Maraton is not that far but Hard as hell anyway.
Mmm... Jag skall tillbaka till den form och känslan när distansen inte var något att bry sig om. 5-10-50 miles var inga problem. Frågan var bara hur mycket tid har jag på mig.
Inte där nu, men snart släpper det hoppas jag. 🤔
Jag har fixat sjukintyg (det man måste ha på Paris maraton🏃) så nu är jag good to go på den biten✌ men jag börjar känna mig förkyld 😣 nåja, det är väl bra att det kommer nu som man brukar säga. 


Jag har ett helt och fullt äkta sjukintyg men jag kan tänka mig att om någon nitisk "kontrollant" börjar tokläsa och analysera texten kan det bli... trovärdighetskomplext.
Tant Doktorn heter exakt samma som jag. Ja kvinnliga versionen dårå. Hon heter bland annat Hellström.😆 (me to, Hellström alltså.)
Har du tänkt på att reklamen för Telia internet är lite... skum.
Den sänds på någon kanal som jag inte kommer ihåg. 

Det är en middagssittning med hela familjen och dottern i huset har sin pojkvän på middag. Då han verkar teknisk lagd får han erbjudande av föräldrarna att sova över. Detta så att han kanske skulle kunna fixa deras wifi som inte funkar.
Ok! TELIA gör alltså reklam för sitt internet som strular!!??? Wierd.

Minen när man får veta att Anna aldrig har sett en Star wars film.

söndag 18 mars 2018

Söndagsjogg.

Var ute på promenad med hunden och snön reflexbländade solens ljusstrålar. (Hmm egentligen är det väl kanske bara en bautastor stråle som träffar tellus.) Nåväl det var mycket folk ute och flanerade här och där.
Det som dock gav mig en mysig kompott av känslor var alla (och det var många) löpare som sprätte omkring med småbenen hit och dit. Jag kände glädje, samhörighet och avundsjuka. Där och då visste jag att jag är på väg att bli löpare igen.


Lämnade av Sergio i hanses hem och tog på mig ett par sexiga tights och en tajt tröja. Detta döljde jag naturligtvis med ett par töntcoola shorts & ändamålsenlig jacka. Lunkade iväg med Hellasgården som mål.

Tips:A&O är att ha mål.

Nja skall inte påstå att det  bara var njutning, lätt eller snabbt men jämrans så gött 🏃. 

It's a long way to the top If you gonna run n' roll.




Skall dock inte klaga att det går sakta att komma tillbaka i form igen...
 Så här ser kilian Jornet's ben ut idag. 🙈



Som avslutning skall jag presentera ett snyggt skivomslag. 
Blackfoots senaste album. Har inte lyssnat igenom den så detta blir ingen musikrecension utan mer bildligt.
Håll tillgodo. 
🔊 Möts i löparspåret medborgare!

lördag 17 mars 2018

Jag finner ingen harmoni att blogga.

Jag har åkt mycket tåg sista månaden och näst sista resan för denna månad gick jag in i resturangvagnen och skulle ta en kaffe. När jag kom in i vagnen var den proppfull med högljudda, glada partyprissar som skrattade och hade feeeling som man säger.
Då jag var lite... spänd... inför begravningscermoni för far var jag inte på humör för varken öl eller skratt så jag vände på klacken och gick och la mig i min ensamhet kupén.


På vägen hem tänkte jag att nu skall jag gå till restaurangvagnen och show force. Visa upp mig ta en kaffe eller till och med vara lite social och klippa en kalljävlaöl och insupa glädjen bland passagerarna  som var uppfyllda av resans eufori.
När jag anlände vagnen var den tom, tyst & tyken. Nja kanske inte direkt tyken utan egentligen mer mysig men nu var det ju draget jag ville åt. Satt en stund och tog det lugnt och så gick jag mot kupén ännu en gång.
Döm av min förvåning när jag stöter på lite drag här och där på vägen...
Man får vara glad för det lilla och
man vet aldrig när det kan uppstå ett sjysst drag!


Är man alltid säker på sin sak så misstar man sig i regel.

Återkommer inom kort med fler blogginlägg och då med fördel om löpning och sådant.