onsdag 17 januari 2018

Alternativa paltkok och inställda träningstips

Man måste ha humor... 
annars är det inge roligt.

Med det introt känns det helt naturligt att påminna om att Just i dagarna blir det ju självklart vad som gäller på ölhakens uteserveringar....

Lager på lager principen!

På tal om lager så lagade jag palt förra veckan. 
Nu tänker kanske många lite fördomsfullt att:

 - "vadå koka palt... Han överkokar ju kvälls-The-vattnet och sen fryser han in det som blir kvar för att ha färdiglagat thevatten till morgonen efter."

Och visst, palt är lite av en kostform.
Det är väl oftast kanske inte jordens mest avancerade recept, men det tar tid att koka palt. Det går liksom inte att bara läsa nått gammalt inmjölat hemligt document och slänga ihop lite palt. 
Det tar tid att koka palt. Man måste lägga ned tid, och tid är själ. 
Att det tar tid gör att det under tiden blir ditt sätt att koka palt. Det blir DITT  paltkok och mycket troligtvis bra. 
Inte mammas-paltar-bra, men bra.


Till mitt paltkok nudå. 
Nja precis jag kokade nog inte palt på riktigt egentligen. Jag nyttjade nämligen några lömska genvägar som uppkommit på senare år. 
pga att paltkok är en kostform och att jag är Norrbottning känner jag mig nödd och tvungen att inte erkänna att jag nyttjade paltsatsmjöl.

Men det blev gott ändå!


Vad gör en arbetslös skådespelare?

Här tänkte jag smidigt gå över till att tipsa om lite alternativa träningsmetoder om man tänker löpning. Dela lite träningstrix och informera att även eliten har börjat anamma vad en annan har hållit på med i åratal. Mem-men, beslut baserat på grund av att jag varit sjuk och inte kunnat/orkat/vågat träna på ett bra tag och nu fick en släng av Depp, apati och plötslig obryddhet så tänker jag skjuta på det till nästa inlägg.


Har man inte roligt är det inge kul.


 Vad gör arbetslösa skådisar då?

Äsch... spelar ingen roll!


Inga kommentarer: