måndag 18 mars 2019

50


Jag fyllde då alltså 50 år nyss. .... jag har fått frågor om hur det känns och har förstås sagt. 

Ingen skillnad. 

Men redan samma dag började jag känna mig krasslig och dagen efter min 50-års dag satt jag och kollade ett helt avsnitt av antikrundan... och tyckte det var bra. 
Nu har jag haft influensa i två veckor. Jag har alltså inte varit frisk sedan jag fyllde år men nu har jag fått en inblick hur det är att vara influencer.

Höhöhö!

Angående födelsedag så förutom att jag varit sjuk krasslig och vek har jag under senaste veckorna blivit presenterad av så mycket värme och uppskattning. Det har varit mycket överraskningar och presenterna (jodå man kan fortfarande få sådant i så hög ålder) har varit exakt precis rätt! 

Jag är stum av tacksamhet och lycka.

Jag pekar inte ut er med namn här på bloggen nu men många har gjort så härliga insatser och jag vet vem ni är allihopa och nästan vart ni bor.

Presentkort, halsduk, bidrag. Det är kul att vara jag. 
Yxa, tavla, fest, Alla mina vänner är bäst. 

Det Anna gjorde med att skapa en insamling för att jag lättare skall kunna ge mig iväg på något av världens stora Ultramarathonlopp var helt suveränt. 
Jag hade med grund av Jante, Murphy och sådant där "man skall inte"...  aldrig skapat en insamling till mig själv så det är guld att ha någon att skylla på. 

Samt då Festen i lördags. Den var gryyym! Ofantligt roligt att träffa så många lurkar på samma ställe och samtidigt. 
Önskar bara att jag hade mer tid och ro att prata med alla längre. 

💖😎

Var på ett café nyligen. Ett sådant där fik där även hundar är välkomna. Även om jag mellan mordhoten har blivit kallad horunge eller då mer aktuellt för det jag vill förmedla just idag, hund på jobbet, menade jag inte mig själv.

Med det där sista sagt vill jag säga att dom uttrycken har börjat användas under senaste åren för att dom fååår det. Alla måste få uttrycka sig och göra det som dom själv vill. Det är en rättighet. Fast det har blivit lite felprioriterat här och där.

Man får säga mycket men som vi alla vet är det viktigt att inte såra andra eller göra andra obekväm för mycket.

Ja-ja!!  Tillbaka till cafebesöket.

Jag gick in på caféet och rekade eventuella platser. Vid första anblicken såg det ut som ett sådant där trångt cafe där folk dricker chai latte, äter goijbär och lyssnar på hissmusik. Men men när jag kom in och samtalade lite med personalen så visade dom att det fanns en bakre rum med mycket plats i avslappnad miljö.

Vi parkerade oss längsta in vid ett bord med mycket utrymme och kände harmoni. Vi beställde in lite riktig fik fika och blev presenterad till en av den Gooodaste choklad croissant jag någonsin ätit. Kvalité och njutning rakt av. Det var det jag ville säga med det.. eller just det. Cafet heter: Kaffebar-söder. 

Söder- kaffebar eller kanske bara KAFFEBAR men det är i alla fall en kaffebar på söder. På bysistorget
Slut på caferapport.


Inga kommentarer: