onsdag 14 september 2016

På't igen

BACK ON TRACK

Efter två komma 5 veckors träningsfrånvaro var jag tillbaka ute i spåret igen. Jag drog ut på en 5.5 km joggingtur längds karlbergskanalen och så.
Passerade en del andra landmärken också men, Ja du vet.
Joggade helt utan förväntningar eller krav och det var skönt.
Maskineriet var väl inte helt i sin ordning men Skönt att kunna/få springa igen.



Igår körde jag ett långtidspass. Prioriteringen med det är att vara ute länge mer än att springa snabbt. Avverkade närmare 2 timmar ute och det var i efterhand ett bra pass. Just då när jag joggade omkring kändes det som om kommande uppdrag i Danmark kommer bli hååårt jobb.
Jag är lycklig att kunna springa (i någon form) i alla fall.



KÖPENHAMN HALVMARATON.

Missade Stockholm halvmaraton i lördags och det var ju synd men september är fullbokat med lopp så det är bara upp i sadeln igen. Stockholmshalvan verkar ha varit riktigt tung i år. Jag såg och hörde många ambulansutryckningar och 50% av mina vänner som sprang bröt loppet eller hade det riktigt motigt. Tur att jag inte chansade och sprang.
Nu gäller det att ladda för Köpenhamns halva.
Jag har cirka ungefär kanske tre-fyra träningspass (två stycken är redan lagda till handlingarna) på mig att komma i form till på söndag. Det kommer ju naturligtvis inte bli något personligt rekord pga att jag har inte varit i så dålig form inför ett lopp på 10 år. Men-men, det är ett jobb som skall göras och då är det bara att släppa bromsarna. Man får la chansa lite och köra så långt det räcker.


ANNARS DÅ?

Lyllo den som har semesterperiod fyra för det är *kanondagar* i september.



*För att en dag skall räknas som kanon bör det vara sol. Utöver det så kan vad som helst som man tycker är kanon vara kanon. Dock skall gärna kanondagar involvera någon form av sysselsättning. Kanske en lämplig vän-konstellation under kontrollerad eufori samt eget bedömt bra väder och ofta allmän jävla medgång.

Inga kommentarer: