torsdag 24 november 2016

Pict.

Ja jag hade besök av ett par hikers för någon vecka sedan. Förutom att dom är bra människor, fruktansvärt duktiga vandrare och har avverkat 800 mil senaste året så är dom professionella fotografer och har tagit miljarders med grymt bra foton. 


Yes, I had a visit from a couple of hikers a week ago. Besides they are good people, terribly skilled hikers and has logged 800 mil (5000 miles)Last year, so they are professional photographers and have taken billions of really good photos.


Alla grabbarna har förstås sin egen fotostil så igenom bilderna kan man få uppleva tre-fyra olika vinklar på samma miljö om man har tur.
Kul så.
Hade väl varit på sin plats att visa några av grabbarnas foton men man kan inte bara publicera andras foton sådär.
Vad jag i alla fall gjorde var att jag kopierade reklamen för Hyperlite Mountain Gear där en av grabbarna (Click) är modell och en annan (Cheesebeard) tog bilden.

Ok! jag chansar och snor en bild dårå...

Photo: nicholasreichard

"They estimate this tree is over 1,500 years old.. Well that's fricken cool, huh? "


Det om det. Med det sagt så hoppar jag direkt över på det faktum att alla är inte talangfulla fotografer. Om jag inte helt har missat det konstnärliga med att alltid ta fyra urdåliga och ett normalt kort så är min vän Diamond helt kass på fota. Att vara dålig på ta kort är i dagens kamera-i-mobilen-samhälle är något så ovanligt som att inte ha Facebook eller tatueringar.
Respekt Diamond, Respekt! 


Inga kommentarer: