torsdag 29 december 2016

Over the hills and far away

Sov mellan 21 och 23.
Bra.
Inte så bra sen.
I fas två låg jag och växeldåsade mellan 23 & 05.05.
Sängen är nu ett under av ostrukturerad virrvarrkaos eftersom jag pga svett och skept-attacker handlöst har ormat och alligatorrullat bort lakanet från sängen. För att i ett senare läge efter 05-isch mardrömsviftat bort resterna av sängkläderna.

När det börjar närma sig uppstigning, ja då är det lika enkelt att sova som det är säkert att man kokar för mycket pasta... när man kokar pasta alltså. 
Oj skum liknelse. 
Nåja till saken.
VAAARFÖÖÖR är sängen så jävla skön. Varför är det så lätt - lätt att sova när man MÅSTE gå upp? 
Det är inte bara det logiska att man slappnar av för att man inte längre måste sova och därför blir supertrött. Utan att det är så att helt plötsligt blir örngottet sammetsmjukunderbartskönt samt att kombinationen täcke, lakan och rumsvärme får en helt perfekt temperatur-koefficient också.


Jag somnade.

När jag väl somnade igen sov jag oroligt. 
Inget ont om dessa kollegor och medborgare som ingick i drömmen utan det var bara strukturen och det otrevligt irrationella i drömmen som var unpleasant.

När man gryningsomnar efter en hård natt brukar det vara den bästa av sömn. 
Så icke denna gång. 
Jag drömde om att vakthavande Norrby och några andra trevliga kollegor ivrigt letade mig på jobbet. 


Jag låg visst och sov, andades igenom en snorkel i en bassäng under en bro i ett rum på jobbet.
Trots närheten till avdelningen så kom jag försent hela tiden och till och med (t.o.m) Stefan Löfven letade mig. ?! 
I efterhand kom jag på att jag är sjukskriven (tur är väl det verkar det som) så det var ingen ko på isen för min del utan det var bara så att det var panik på jobbet och arbetsgivarrepresetanter gjorde vad dom kunde för att dom behövde mig.

Länge sedan man såg myrornas krig på TV.

Myrornas krig är en benämning på den bild som syns i en TV-apparat med analog mottagare när inget program sänds. Bilden uppstår genom att enbart brus mottas av tv:n. Detta brus klassificeras som vitt brus. Det kan beskrivas som svarta och vita prickar som rör sig på skärmen, vilket ger ett intryck av myror som krigar.


Inga kommentarer: