tisdag 17 mars 2015

Skador

Men är du helt skadad!


För att på ett någorlunda behagligt/säkert sätt genomföra det uppdrag (350 mil på 100 dagar) jag tagit på mig hade jag nog behövt träna ett år till innan jag drar.

Men då jag gör resan för mig själv och vill vara "först" tog jag beslutet att sticka iväg redan nu i april. Detta medför ju utifrån min fysiska status och ålder :) att jag får köra ett ganska stort, men balanserat vågspel med hur hårt jag kan träna. Då jag så smått börjat känna min kropp så tycker jag att jag har hittat en bra balans mellan hårdkörning och lugnare veckor.
ÄNDOCK så kommer överanträngningsförkylningar och skador lite då och då. Tack å´lov så har det varit kortvarigt svullnade knän (2-3 dagar) , lindriga fotledsstukningar samt den så vanliga löparknäsymtomen. Löparknä har jag lite då och då, men det håller jag på bra nivå med Pre/Rehab behandling.

Ja lite skadad är jag ju som gör detta men ändå 


Varför jag skriver detta är därför att det kan komma ett par inlägg här på bloggen som kan upplevas som negativa och att jag jämt är skadad  men det är några gamla inlägg som inte blivit publicerade när dom var aktuella och några någorlunda dagsfärska skaderapporter. 

vi kämpar vidare/ Jimpa

http://www.bauerfeind.se/

Inga kommentarer: