lördag 18 mars 2017

Egentid

Livet efter Barcelona går vidare. Det var en stad jag mycket gärna kommer tillbaka till och även om det sög med uppförsbacke sista kilometerna så skulle jag kunna kuta Barcelona Maraton igen. Skulle förstås vilja kuta där för att ta revanch på den dåliga tiden men också för att jag missade mycket sightseeing under löprundan pga att jag var så djupt inne i utmattningsdimman.


På tal om dimma så har jag ett vintips. 

☆ Om man överhuvudtaget reflekterar över att inhandla en Romanée Conti för egen konsumtion tycker jag man bör spara den minst 20 år från skörd innan man öppnar den. Innan dess levererar vinet inte märkvärdighet i någon paritet med priset.


Har du några Kardiovaskulära problem?

Drick bärs då, och var trevlig så resulterar det förhoppningsvis att du får ligga
Det tipset (som egentligen inkluderar flera stöttepelare) gör att du klarar dig bättre än om inte, att klara dig från hjärtattack.

Skall försöka dela upp informationen lite:
Om man har polare så är man glad och mår bra. Detta gör ju då att hjärtat mår bra. Har du ingen vän se då till att inte bråka med grannarna.
En bra relation med bara så lite som en granne kan kopplas i samband med hela 17 procent minskad risk för hjärtinfarkt.

Angående bärs då så enligt en ny svensk studie kan två öl i veckan minska kvinnors risk att få hjärtproblem med så mycket som 30 procent.

Då snubbar ofta dricker mer bempa än damer, eller icke binära för den delen, så borde den minskade risken ligga på en 60% för karlar som gjort lumpen och hinkar bira i parti å minut.
Sex då?
Nja det är väl lite för privat att tala om.
Men ok då!

Sexuell aktivitet motsvarar den typ av mild konditionsträning, som rekommenderas som ett sätt att minska risken för hjärtinfarkt.

Sen är det väl som med polare, du får en positiv känsla att det verkar som om någon gillar dig. Du får då en skön känsla och bli mjuk och varm i hjärtat.
   
............................................................

Jag drog en 8.5 km igår. Första passet efter maran. Jorå jag kutade snabbare kilometertider än tidigare i år men blev mycket stum i buggarna.
Man är ju inte 45 längre och är inte direkt i topptrim så jag vilar två extra dagar innan jag fortsätter resan tillbaka.
Nu stödvila innan jag möter upp pojkarna (polare) på en påse bärs (öl) och sen kolla Blackberry Smoke. (Nästan lika bra som sex)


Inga kommentarer: