lördag 25 mars 2017

Visa våfflan

Läste att Våffeldagen infaller den 25 mars varje år. När jag fortsatte att läsa så kom jag fram till den föga överraskande upptäckten att nästa gång det är våffeldagen är den 25 mars 2018.
Momento vivere är utrikiska för:
"kom ihåg att leva"
På tal om utlänningar:

Frågan om varför det luktar klor om vissa bussars av­gaser är mer komplicerad än vi anade. Det visar sig att det är nedbrytningen av din egen näsas slemhinnor som luktar
Klorlukten från dieselbussar är intressant, men det finns ytterligare intressanta fakta om detta ämne. Klorgas och kvävedioxid (NO2) luktar exakt likadant - det är nämligen i båda fallen lukten av att din egen nässlemhinna oxideras.
Jaja, jag var nyligen ute på en löprunda i sola. Igenom stan och ut mot sjöhistoriska. Det gick halvtrögt men kändes bra psykologiskt. Kutade över gärdet och sen Karlavägen en stund. Någonstans längs odengatan mötte/passerade jag Persbrant å jääädrar vad cool han såg ut. Perfekt ruffigt skäggstubb, Svart skinnpaj och en häftig hatt. Jag var bara sådär mellanmjölkscool. Vi såg och bedömde varandra under 2 sekunder och sen var momentet förbi.
Nåja skit i det, det var en annan sak jag hade på hjärtat,... jag såg en sån där Thailandskopia av en Porsche.
"Porsche Camera"
Tokigt 😂

Inga kommentarer: