lördag 18 april 2015

Sponsorer, vänner och stöd.



Det ena utesluter inte det andra och alla runt om i min "circle of trust"  har bidagit till där jag är nu på sitt sätt. Det är familj/flickvän, goda vänner, kollegor och så många fler som bidragit med ett fantastiskt stöd till att detta skall gå bra. Jag tackar för det och ett par av er tar jag lätt diskret upp idag och andra får sitt senare.



Det finns ett gäng som har gått in som ovärderliga sponsorer. Det är alltifrån uppmuntran, känslomässigt stöd, ekonomisk sponsring till utrustningsdetaljer av världsklass.



vissa gör det för att dom tycker att det är en så cool grej jag gör och andra av liknande anledningar, men också för att dom helt enkelt är barndomsvänner. Några har igenom sitt företag kunnat ge mig den bästa sponsringen samt uppbackningen man kan behöva. Ett par underbara personer har kravlöst gått in ekonomiskt  för att jag skall kunna starta detta äventyr med riktigt bra utrustning och på ett smidigare sätt skall kunna genomföra detta.


Jag har inte förväntat mig något men har haft viss vetskap vilka som skulle hjälpa till och stödja. Under många situationer på slutet har jag blivit överraskad att stort stöd har kommit från även ganska oväntade håll.

I detta inlägg finns ingen rangordning eller individuella namn. JAG vet vilka ni ALLA är och just DU vet att du gjort mig ödmjuk.

Ni är många, ni är bra, ni är starka...



TACK!


Inga kommentarer: